Ongedwongen, ruim en vrij kamperen op de Veluwe

U bent hier

"De beheerder is hartelijk en behulpzaam, evenals de dame bij de receptie."

De camping

Camping Het Lorkenbos, ook wel Lorkenbos Noord genoemd, is een kleinschalige camping midden in het bosrijke hart van de Veluwe. Het is onderdeel van Vakantieoord Het Lorkenbos, gelegen in Otterlo, ook wel 'de poort van de Veluwe' genoemd. Hier treft u een grote speeltuinzwembad en in de vakantieperiodes een recreatieteam voor de kids. Gezien de ligging direct aan de bosrand is Camping Het Lorkenbos een ideaal startpunt om de prachtige bossen op de Veluwe te verkennen. Op loopafstand vindt u Het Otterlose Zand en Natuurgebied De Planken Wambuis. Hier geniet iedereen heerlijk van het buitenleven en de gemoedelijke sfeer, die tevens op de camping te proeven is. Heeft u vragen? Het personeel op de camping staat natuurlijk voor u klaar! 

>> Lees verder

Camping Het Lorkenbos | Aan de bosrand in Otterlo

Honden welkom!

Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk. Daarom is uw hond ook meer dan welkom op de camping, mits hij aangelijnd is en geen overlast veroorzaakt. U hoeft hem dus niet thuis te laten of bij een pension onder te brengen. Het losloopgebied voor honden ligt direct naast de camping. Wij hebben een aantal leuke tips voor iedereen die zijn of haar hond de Veluwe wil laten verkennen.
>> Lees verder

Losloopgebied direct naast de camping | Neem de hond mee op vakantie

Faciliteiten

Dankzij de vele facilieiten op en om Camping Het Lorkenbos, hoeft u zich geen moment te vervelen. Terwijl u op de camping of in de bossen van de Veluwe geniet van uw welverdiende rust, vermaken de kinderen zich prima in één van de 3 speeltuinen of in het zwembad (let op openingstijden). Bij slecht weer worden in de vakantieperiodes leuke knutselactiviteiten georganiseerd in de blokhut. Op het park is een horecavoorziening. Wilt u liever in uw bungalow of tent blijven? Op Camping Het Lorkenbos is catering ook mogelijk.
>> Lees verder

Camping op de Veluwe | Lorkenbos

Ligging

Vanwege de centrale ligging tussen de steden Apeldoorn, Ede en Arnhem is Camping Het Lorkenbos ook een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje naar pretpark Koningin Julianatoren, Burgers’ Zoo of een bezoek aan het wereldberoemde Kroller-Muller Museum? De camping bevindt zich op loopafstand van het gezellige dorpje Otterlo en is slechts anderhalve kilometer verwijderd van de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
>> Lees verder

Camping Lorkenbos op de Veluwe

Kampeerplaatsen

De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen en superschoon sanitair. De totale capaciteit is 50 kampeerplekken. De meeste kampeerplaatsen worden afgeschermd met een groene haag, waardoor er lekker veel privacy ontstaat. Naast deze afgeschermde plekken, is er ook een kampeerveld met een capaciteit van ongeveer 8 caravans. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom (6 Ampère (1330 W) en een waterkraan. Op de camping zijn speciale parkeerplaatsen voor auto's. Het is echter wel mogeljk om met de auto bij de kampeerplaats te komen.
>> Lees verder

Camping Het Lorkenbos

Camperplaats

Naast onze reguliere standplaatsen voor caravans en tenten beschikken wij op Camping Het Lorkenbos ook over 1 standplaats voor een camper. Deze plek is uiteraard verhard en is voorzien van electra, water- en rioolaansluiting. Erg handig voor een enkele overnachting of een langere vakantieperiode. Maar let op: vol = vol. Reserveren is verstandig omdat er slechts 1 plek beschikbaar is. Kom dus lekker in luxe bij ons kamperen met uw camper of mobile home.
>> Lees verder

Camping op de Veluwe | Het Lorkenbos

Seizoenplaatsen

Op zoek naar een camping waar u met uw caravan wat langer kunt staan? Dan kunt u overwegen om een seizoenplaats bij ons te nemen. Dan bent u een seizoen lang welkom op onze camping en kunt u in alle rust de mooie Veluwe gaan verkennen.
>>Lees verder

Camping Op De Veluwe | Het Lorkenbos

In de winter kamperen

Onze camping is het gehele jaar geopend. In de winter kunt u hier extra genieten van de rust en ruimte van de Veluwe.
>> Lees verder

In de winter kamperen op de Veluwe

Kinderen en animatie

De kinderen hebben veel (veilige) speelruimte en kunnen gratis gebruik maken van de skelters op het terrein. De camping heeft een klein verwarmd buitenzwembad met peuterbad en 3 leuke speeltuinen. De grote speeltuin op Het Lorkenbos Midden heeft ook een kabelbaan en grote speeltoestellen met glijbaan. Een echte uitdaging voor alle kids. Tijdens de zomervakantie biedt het recreatieprogramma afwisseling voor jong en oud. Ook bij slecht weer worden er dan leuke activiteiten georganiseerd in de recreatieruimte van de camping.
>> Lees verder

Recreatieteam Camping Lorkenbos | Otterlo, de Veluwe

Extra bij te boeken

Om u tijdens uw vakantie extra te laten genieten van de rust op onze camping, zijn er een aantal zaken die het ook wat gemakkelijker of spannender kunnen maken. Zo kunt u fietsen huren, catering laten verzorgen, groepsuitjes reserveren en zelfs toegangskaarten voor attractieparken of een sauna bij ons verkrijgen.
>> Lees verder

Camping Veluwe

Reserveren

U heeft al gezien dat u bij ons wilt komen kamperen? Bel of mail gerust om te kijken of we nog een plekje vrij hebben. Met dit formulier kunt u direct een reserveringsaanvraag doen.

Neem contact op Camping Veluwe