Vakantie met kinderen

Kind boomstam natuur kids Kind heide natuur Zwembad kind skelter samen

Even een paar dagen natuur

Wilt u er ook een paar dagen tussenuit? Samen met de kinderen de prachtige Veluwse natuur ontdekken kan heerlijk zijn. Of ga gewoon een paar dagen niets doen in een van onze luxe bungalows met fijn uitzicht op die natuur. Iedere week hebben we LastMinute-aanbiedingen. Op onze homepage ziet u de huidige LastMinutes.

Ontdek de magie van de Veluwe met je kinderen! Avontuurlijke natuurwandelingen, speurtochten en knusse momenten in het bos. Pure gezinspret!

Fijne speeltuinen

 

Wij hebben centraal op ons Vakantiepark een grote speeltuin met verschillende klimrekken, schommels en glijbanen. Voor de hele kleine kindjes leuk, maar ook voor de wat grotere, want er is ook een kabelbaan. Neem je ook tafeltennis batjes mee? Er is hier namelijk ook een tafeltennistafel. We hebben ze ook te leen bij de receptie als je ze bent vergeten ;-) 

Kinderen op klimrek

Skelters lenen

Skelter

 

Voor de kids hebben wij een aantal skelters te leen. Deze kunnen met een 2 euro-munt worden geleend. We hebben kleine en grote skelters. Zo kunnen de kids samen en op een leuke manier ons  vakantiepark verkennen. 

Natuur en het Paddestoelenbos

 

Als je naar het Lorkenbos komt, kies je voor de rust, ruimte en de natuur. Samen lekker stukken wandelen in de naastbijgelegen natuurgebieden en misschien ons paddestoelenbos bezoeken? Routes (met knapzak en kabouterdiploma) zijn te koop bij onze receptie. 

Kind ontdekken natuur samen
Bungalow Beekje met tuinmeubels

Luxe bungalow het Beekje

 

De 3 bungalows van type Het Beekje liggen ook aan ons heideveld (behalve de Specht). Deze bungalows zijn ruim, hebben twee wc's en een ligbad. Dat kan wel zo prettig zijn met kinderen. 

Bungalows met stapelbedden

 

Schuilevink voor 8 personen

Lariks voor 12 personen

Spar voor 8 / 12 of 16 personen

Familiehuis de Spar stapelbed

Bungalow met privé speeltuin, wasmachine én droger

Vakantiebungalow de Beuk ligt bij het kampeergedeelte op ons park. Deze moderne bungalow heeft naast de inrichting voor 6 personen nog een extra kamer voor bijvoorbeeld 1 of twee kinderbedden. Deze bungalow is omheind, en er zijn twee hondjes welkom. De bungalow ligt beschut tussen hoge bomen en heeft ook nog een overdekt terras. 

Boek hier de Beuk voor maximaal 6 volwassenen en 2 kleine kinderen.

De mediabron waarnaar verwezen wordt ontbreekt en moet opnieuw ingevoegd worden.
Korhoen

Bungalow de Korhoen met bedstee

'Slapen in een kast' dat is wat veel van de kinderen zeggen als ze hier hebben gelogeerd. Hoe leuk is dat? 

De Korhoen is perfect voor een gezin met kleine kinderen. Op het ruime gazon kun je lekker een potje voetballen of fijn picknicken als het weer het toe laat.