Kamperen op de Veluwe

Welkom op de camping!

Wij zijn klaar voor de zomer!

Kampeerplek op gras vrij vanaf vrijdag 12 juli 13.00 uur t/m 19 juli 12.00 uur. € 30,06 per nacht incl 2 personen, stroom, water, WiFi, gratis douches en zwembad op loopafstand.

*** AKTIE *** Nu bij iedere boeking van een hele week: 1 dag gratis (€ 30,06 korting). Deze aktie geldt alleen op nieuwe boekingen met aankomst tussen 24 juni en 30 juli. Reserveren kan eenvoudig en snel via www.lorkenbos.nl/kampeeraanvraag of telefonisch via 0318-591567.

Camping Het Lorkenbos, ook wel Het Lorkenbos Noord genoemd, is een kleinschalige camping midden in het bosrijke hart van de Veluwe. De camping maakt deel uit van Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo. Otterlo wordt ook wel 'de poort van de Veluwe' genoemd. Het is een leuk Veluws dorpje met een aantal gezellige winkeltjes en restaurantjes. Op onze camping treft u leenskelters, drie speeltuinen, een buitenzwembad en in de vakantieperiodes een recreatieprogramma aan. 

Kom gezellig met caravan, tent, camper of vouwwagen een of meerdere nachtjes kamperen! 2 hondjes per kampeerplek welkom.

Doe hier uw kampeeraanvraag of kies voor online boeken via onderstaand schema. 

Verdorde boom op zandvlakte Jongen glijdend van de waterglijbaan

Kies bij Accommodatie voor 'Kamperen'

Welkom

 

Kamperen / tourplaatsen / Camperplaatsen
Wij hebben 9 leuke plekken op het gras die geboekt kunnen worden. Neem gerust contact op, of plaats een reserveringsaanvraag als je een kampeerplek wenst te reserveren. Ook zijn er verharde kampeerplekken en kleine plekken voor een VW busje of een kleine vouwwagen. 

>>Bekijk direct de tarieven

>>Click for English information

 

Reserveren

Op onze camping geniet iedereen van het heerlijke buitenleven en de gemoedelijke sfeer. Heeft u vragen? De beheerder op de camping staat voor u klaar! Kom gerust een keer kijken op ons terrein om sfeer te proeven. 

Wilt u een kampeerplaats reserveren? klik hier. 

Bekijk hier onze plattegrond.

 

Kind speeltuin

Seizoenplaatsen

Onze camping beschikt over onder andere 45 seizoenplekken. De meeste seizoenplaatsen worden afgeschermd met een beukenhaag, waardoor de plekken een wat besloten karakter hebben, wat voor veel privacy zorgt. In 2024 hebben we geen seizoenplaatsen meer beschikbaar.

Kampeerveld R-Veld

Naast deze afgeschermde seizoenplekken, is er ook een kampeerveld met plaats voor 9 caravans, campers of tenten. Deze ruime kampeerplaatsen (10 x 10 meter, zonder hekjes of iets dergelijks) liggen aan de rand van natuurgebied "De planken Wambuis". Hier heeft u de bosrand dus als voor- of als achtertuin. 

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom (10 Ampère) en een waterkraan. U heeft bij ons een Euro-stekker nodig voor de stroomvoorziening. Op de camping zijn speciale parkeerplaatsen voor auto's. Er worden bij voorkeur geen auto's bij de kampeerplekken geplaatst. Het is echter wel mogelijk om met de auto bij de kampeerplaats te komen. 

Op het midden van het veld staat een grote picknickbank voor gezellige spelletjes of een ontbijt. Deze plekken kijken uit op de bosrand. Vanaf dit veld is ook direct toegang tot het bos. Naast dit kampeerveld ligt een van onze Verhuurbungalows (De Beuk). Voor families waarvan er een aantal toch liever wat meer luxe hebben op vakantie, kan dit een uitkomst zijn. Deze bungalow is geschikt voor maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen (in kinderbed). 

Tentveldjes (westveldje 1 en 2)

Deze kleine plekken zijn geschikt voor bijvoorbeeld camperbusjes (VW busje formaat), kleine 2p-tentjes en kleinere caravans of vouwwagens (met een luifel, géén voortent). Het zijn beschutte plekken met stroom, water en schaduw van de hoge bomen. 

Schuurveld

Op dit veld van ± 10 x 13 meter groot, kunnen enkele kampeermiddelen bij elkaar staan. Dit wordt alleen gedaan voor groepen die elkaar kennen. 

Bekijk hier onze plattegrond.

Kamperen Schuurveld Otterlo

 

hond

Honden welkom

Wij vinden gastvrijheid erg belangrijk. Daarom is uw hond ook meer dan welkom op de camping, mits hij aangelijnd is en geen overlast veroorzaakt. U hoeft hem dus niet thuis te laten of bij een pension onder te brengen. Het losloopgebied voor honden ligt direct naast de camping. Wij hebben een aantal leuke tips voor iedereen die met zijn of haar hond de Veluwe wil verkennen.

Winterkamperen

Onze camping "Het Lorkenbos Noord" is het gehele jaar geopend. 365 dagen per jaar. Juist in de winter kunt u hier extra genieten van de rust en ruimte van de Veluwe. Dat noemen we winterkamperen

Indien u in de winter bij ons verblijft, raden we aan verlichting (reflecterende halsband of riem) mee te nemen voor uw hond. Het kan in de avond echt heel donker zijn en een automobilist ziet u echt niet omdat er niet veel straatverlichting is bij ons in het buitengebied van Otterlo. Dat is natuurlijk fijn voor de (wilde) dieren, maar de mensen moeten zich er eventjes door aanpassen.

Roodborstje in de sneeuw

Verharde kampeerplaatsen

Naast onze reguliere standplaatsen (grasveld en schuurveld) voor caravans en tenten beschikken wij ook over verharde 2 kampeerplaatsen. Deze plekken zijn dus verhard (met greskeien, géén asfalt) en voorzien van een terras, elektra en water. Er is tevens een stortplaats voor grijs water en een voor zwart water. Erg handig voor een enkele overnachting of voor een langere vakantieperiode. 

De plekken zijn geschikt om dienst te doen als kampeerplek voor een caravan of camper van max 9,5 meter. Kom dus lekker in luxe bij ons kamperen met uw caravan, camper of mobile home. Als deze plek al verhuurd is, kunt u ook terecht op onze andere kampeerplekken.

Heeft u een kleine camper (zoals bijvoorbeeld een klein VW busje)? dan hebben we een Westveldje 1 en 2 (half schaduw en op gras) voor u ter beschikking.

 

Verharde kampeerplaats Camperplek

Verharde kampeerplek C1 

Verharde kampeerplaats Camperplek C1

Verharde kampeerplek C2

Verharde kampeerplaats Camperplek C2

Sanitair

Op een centrale plaats op de camping staat het sanitairgebouw. Hier vindt u toiletten, douches, een afvoerplek voor het chemisch toilet en kunt u afwassen. Het toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming, zodat het ook buiten het seizoen heerlijk douchen is.

kamperen camping toiletgebouw noord

Recronvoorwaarden toeristisch en seizoen

Wij zijn aangesloten bij de Recron. Op alle reserveringen zijn daarom de Recronvoorwaarden van toepassing. Deze vindt u via onderstaande linkjes.

Recronvoorwaarden Toeristisch

Recronvoorwaarden Seizoen

Faciliteiten

Dankzij de vele faciliteiten op en om camping Het Lorkenbos Noord hoeft u zich geen moment te vervelen. Terwijl u op de camping of in de bossen van de Veluwe geniet van uw welverdiende rust, vermaken de kinderen zich prima in één van de 3 speeltuinen of in het zwembad (let op openingstijden). Bij slecht weer worden in de vakantieperiodes leuke knutselactiviteiten georganiseerd in de blokhut. Op het park is een horecavoorziening. Wilt u liever in uw bungalow of tent blijven? Ook catering is mogelijk op camping Het Lorkenbos.

Vrijblijvend een kijkje nemen?

Kom gerust eens een kijkje nemen op ons gezellige familiepark. Neem dan meteen een kijkje in de wasruimte, het sanitair, het restaurant, de speeltuinen en het zwembad. Vergeet u ook niet een beetje aandacht te schenken aan de omgeving? Die is werkelijk prachtig. U vindt bij ons bos, heide en zandvlaktes! Wij hebben misschien wel wat fietsen staan die u even kunt lenen om het gebied een beetje te verkennen. Komt u dan terug en heeft u nog wat vragen? Wij helpen u graag verder.

MTB in Otterlo

Omdat de camping direct aan de bosrand ligt, is Lorkenbos Noord een ideaal startpunt om de prachtige bossen van de Veluwe te verkennen. Dit kan gezellig te voet, maar fietsend en zelfs mountainbikend kan dit ook. Er ligt naast ons park een mooi MTB pad, welke onderdeel is van de MTB route Zuid Veluwe. Deze heeft diverse uitdagende singletracks. 

MTB mountainbike fietsen actief

Kampeervelden

Kamperen