Familiecaravan 4p

Familiecaravan

Deze familiecaravans zijn geschikt om comfortabel te kamperen te midden van de gezellige sfeer van een vakantiepark, vlakbij Restaurant Zuiderzand. 

De caravans zijn geschikt voor maximaal 2 volwassen en 2 kinderen. De kinderbedden zijn namelijk erg smal en niet geschikt voor volwassenen. In de zomermaanden kan er een tentje op het grasveldje naar de stacaravan bijgeplaatst worden. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze familiecaravans. Daar hebben wij andere huizen voor beschikbaar. Let op: er is geen thermostaatkraan aanwezig in deze familiecaravan. Warm water uit de douche is daarom een wat grotere uitdaging en kinderen hebben uw hulp hierbij nodig. 

Ligging De Familiecaravans | Indeling De Familiecaravans | Inventaris De Familiecaravans

Voorzieningen

4 personen
2 slaapkamers
Rookvrij
Wifi
29 m2

Selecteer een aankomst- en vertrekdatum

Vandaag
Beschikbaar
Geselecteerde datums

Wilt u een langer verblijf? Dat kunt u in de volgende stap aanpassen.

Familiecaravan voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Huisdiervrije familiecaravan

Indeling van de stacaravan
De caravan is 9 x 3.20m groot. Hij bestaat uit een woonkamer met zithoek en kleuren TV, keuken met koelkast (zonder vriesvak!), magnetron, gasfornuis en koffiezetapparaat. Slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 bedden. Badkamer met toilet, wastafel en douche. 

De caravans staan op een ruime plaats en hebben een terras met tuinmeubels. De caravans beschikken over verwarming en zijn aangesloten op elektra, gas, water, riolering en kabeltelevisie. 

 

Ligging
Wij hebben 2 van deze familiecaravans. Ze heten Looflicht (nmr 23) en Woudmark (nmr 24). Ze liggen op het Lorkenbos Zuid, waar ook ons restaurant is gevestigd en een leuk kleine speeltuin en een kleine weide met bankjes staat. 

 

Direct het natuurgebied in
Vanuit deze stacaravans heeft u bijna direct toegang tot het bosgebied achter ons park. De Zandverstuiving is ook maar ongeveer 10 minuten lopen vanaf dit gedeelte van het Lorkenbos. Daar is tevens een leuke Oerrrrrr... route van Natuurmonumenten te lopen. Zo ervaar je de prachtige natuur op een erg leuke manier. Vliegeren kan hier heel goed. Of neem een emmer en een schep mee. Het is gewoon een prachtig strand, maar dan zonder het water.... Wij hebben op ons park een aantal gratis GPS speurtochten die een Lees meer. 

 

Huisdiervrij
Deze stacaravans zijn allemaal huisdiervrij. Daar maken wij geen uitzonderingen op. Wilt u wel uw huisdier(en) meenemen? Dan verwijzen we u naar de andere bungalows en familiehuizen waar 2 hondjes per huisje meer dan welkom zijn. 

 

Veiligheid
Rookvrij
Al onze vakantiebungalows zijn rookvrij. U kunt buiten roken. Bij het tuinset staat een asbak.. 

 

BBQ en open vuur
In verband met de kwetsbare natuur waarin Het Lorkenbos is gevestigd en de steeds warmere en drogere jaargetijden, is het niet toegestaan om op kolen te bbq-en of om een vuur te maken. 

Zuiderheide Zuiderheide Keuken

 

Zuiderheide tv

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuiderheide

 

Kinderen op klimrek

Een schoon vakantieverblijf
Het schoonmaken van deze bungalow verzorgt Het Lorkenbos altijd zelf . U betaalt hiervoor het reguliere schoonmaaktarief. Bij aankomst treft u een schoon en fris vakantieverblijf. 

 

Winterperiode
In de periode november t/m maart (soms al in oktober) is type Zuiderheide niet te boeken. Dit in verband met het koude, Hollandse weer. Jaarlijks vanaf het voorjaar (± 1 april) is deze stacaravan weer te reserveren. 

 

WiFi op uw vakantie
GRATIS Snel Internet (50mb per seconde)
U kunt op Het Lorkenbos, in uw bungalow, gebruik maken van een eigen WiFi netwerk. 

 

Online Boeken**
Wanneer u online boekt ontvangt u 5% korting op de huurprijs van de betreffende bungalow. U dient dan de actiecode 'ONLINE' in te vullen tijdens de boeking. De korting wordt direct berekend. 
Let op: Actiecodes zijn alleen geldig bij een verblijf van minimaal 3 nachten en gelden nooit in combinatie met andere acties of kortingen. 

 

Betalen
Wij hanteren een vast betaalschema. U betaalt de eerste 40% van de huurprijs binnen 14 dagen na de boekingsdatum en het restant pas 14 dagen vóór de aankomstdatum. 

Kosten per verblijf

De verblijfskosten bestaan altijd uit de huurprijs + bijkomende kosten. Tijdens het boeken treft u daar een duidelijk overzicht van in de kassabon. 

Annuleringsfonds
Tijdens het boeken kunt u een annuleringsverzekering afsluiten via ons Annuleringsfonds. 

In- en Uitchecken
Aankomst* op maandag of vrijdag vanaf 15.00 uur.
Vertrek* op maandag of vrijdag tot 10.00 uur.
* met uitzondering van Pinksteren, Hemelvaart en Pasen

 

Fijn om bij te boeken
Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, hebben wij een aantal handige tips. U kunt bijvoorbeeld fietsen bij ons huren of catering bestellen. Ook is het mogelijk om toegangskaarten voor een pretpark bij ons te reserveren of een groepsuitje te plannen.  >>Lees verder

Contact


Bel ons
0318 591567
receptie [at] lorkenbos.nl (
Stuur ons
een email
)