Acties

Altijd LastMinute korting

Een paar dagen er lekker tussenuit naar de Veluwe. Dat kan bij ons altijd LastMinute.

Wij hanteren altijd, het gehele jaar door, vaste last-minute-kortingen op alle verblijven in een familiehuis, bungalow of familiecaravan. Hoe later u boekt, hoe hoger de last-minute-korting. De kortingen starten 4 dagen vóór de aankomstdatum en ze gelden nooit in combinatie met andere aanbiedingen. Boekt u 1 tot 4 dagen vóór aankomst dan krijgt u 10% korting. Boekt u op de dag van aankomst, dan ontvangt u 20% korting. Vul hiervoor de actiecode LASTMINUTE in tijdens het boeken. De korting wordt direct getoond. 

Spar mist folders activiteiten cultuur natuur

Kortingen en acties

Online boeken

Online boeken geeft altijd 5% korting - Wanneer u bij ons online een caravan, bungalow of familiehuis reserveert, kunt u de actiecode 'ONLINE' gebruiken. U ontvangt dan 5% korting op de huurprijs van de bungalow. Let op: onze aktiecodes zijn nooit geldig in combinatie met andere akties of kortingen.

50+ kortingen

Bij Het Lorkenbos krijgt u 10% korting op de kale huurprijs als u een midweek boekt en u 50+ er bent. Reserveert u een bungalowverblijf van een midweek (4 nachten) dan krijgt u dus 10% korting (midweekkorting). Gebruik daarvoor tijdens het boeken de code '50plusgenieten'

Vroegboekkorting 2024

Boekt u graag ruim van te voren uw vakantie? Tijdens de Wilde Lorkenbos Weken krijgt u 15% korting op iedere bungalowvakantie bij Het Lorkenbos met aankomst in 2024. Ook in alle vakantieperiodes geldt deze korting! De actiecode is VBK. Dit kunt u tijdens het boeken gebruiken om te reserveren met korting. Deze actie loopt van 24 juli t/m 3 september 2023. Boekt u in die periode een vakantieverblijf met aankomst in 2024, dan is de code van toepassing. 1 actie tegelijk geldig. Alleen geldig op nieuwe boekingen. 

Receptie buiten

Voorwaarden kortingen Lorkenbos

Nog een fijne dag

 Het minimum bedrag dat u altijd dient te betalen van de kale huurprijs is € 75,- ook al geeft uw maximale korting meer aan. U kunt maximaal één korting per boeking gebruiken. Heeft u meerdere kortingscodes die eventueel geldig zijn? Gebruik dan de code die recht geeft op de meeste korting. Een actie is altijd geldig op nieuwe boekingen, niet op reeds bestaande boekingen.

Vragen? Neem gerust contact op via 0318-591567.