Bungalow Type Berken 2p

Bungalow De Berken

De bungalows van het type Berken zijn klein maar fijn. Je kunt ze vergelijken met een Tiny house of een Vakantieboerderijtje. Ze zijn 30m2 groot en hebben een sfeervolle inrichting. Deze rietgedekte bungalows hebben een terras dat bijna naadloos overgaat in een prachtig heideveld. Door het weidse uitzicht over dit mooie gebied en de ruimte rondom deze vakantieboerderij, geniet u optimaal van de Veluwse natuur.

Voor Lastminute: bekijk hier de korting en de voorwaarden.

Voorzieningen

2 personen
1 slaapkamers
Rookvrij
Huisdieren welkom
Uitkijkend op de heide
Wifi
30 m2

Selecteer een aankomst- en vertrekdatum

Vandaag
Beschikbaar
Geselecteerde datums

Wilt u een langer verblijf? Dat kunt u in de volgende stap aanpassen.

2023 reserveren:

Wij ondervinden op dit moment enkele problemen met twee boekingskalenders die naast elkaar lopen. Dat heeft te maken met een nieuw reserveringssystem welke per vanaf 1 januari wordt gebruikt. Wilt u voor 2023 nog een huisje reserveren, dan kan dat via het volgende boekingsformulier. 

>>>>Ga direct naar de boekingskalender 2023<<<<

Excuses voor de mogelijke verwarring en ongemak.

Familie Lenderink 

Bel ons: (0318) 59 15 67

Mail ons: receptie [at] lorkenbos [dot] nl (receptie[at]lorkenbos[dot]nl)
 

2024 reserveren:

>>>> Ga direct naar de boekingskalender 2024 van type Berken (3 huisjes)<<<< 

 

Tiny House op de Veluwe

Veluwse natuur

Vakantiebungalow de Berken is een leuke vakantieboerderij met sfeervolle en nostalgische inrichting. Sommige mensen vinden het een Tiny house op de Veluwe... De bungalow heeft een terras dat bijna naadloos overgaat in ons prachtige heideveld dat op het zuiden ligt. Het weidse uitzicht en de ruimte rondom de woning geven u een vrij en ontspannen vakantiegevoel. U geniet hier optimaal van de aanwezige, Veluwse natuur. Vanuit deze bungalow kunt u direct de natuur ingaan. Type Berken heeft een open Keuken, gashaard, (potkachel) en tv met kabelaansluiting. 

 

Type Berken is een Bungalow om tot rust te komen en ideaal voor een weekendje of een midweek even samen weg. Ook wanneer u een paar dagen ongestoord wilt studeren of werken met de laptop in de huiskamer is dit huis geschikt. U krijgt toegang tot WiFi en kunt veel werk verzetten in de bungalow of lekker op het terras met fijn uitzicht. Ook horen wij van onze gasten dat deze vakantiebungalow enorm geschikt wordt gevonden om rustig te kunnen mediteren, schrijven, schilderen, of 'gewoon' onthaasten. Vanaf uw bungalow start uw fietstocht of wandeling direct door de mooiste plekjes van de Veluwe.

 

Slapen
In de slaapkamer staan twee eenpersoons-boxspringbedden met een topper. Wilt u de bedden liever uit elkaar, dan halen we de topper er voor u af. Er is in de slaapkamer tevens een elektrische verwarming, een wastafel met spiegel en een kleding-opberger. 

 

WiFi op uw vakantie
GRATIS Snel Internet (50mb per seconde). U kunt op Het Lorkenbos, in uw gehuurde bungalow, gebruik maken van een eigen WiFi netwerk. 

 

Rolstoelgebruikers
Let op: Dit huis is NIET rolstoelvriendelijk. 

 

Parkeren
Er is één privé parkeerplaats op enkele meters lopen van de vakantiebungalow. Voor uw bagage kunt u een van onze bolderkarren gebruiken of eventjes via de heide naar het huisje rijden. Op het heideveld mag niet geparkeerd worden. Dus alleen even voor het uit- en weer inladen is dat geen probleem.

 

Huisdieren
Wenst u uw huisdier mee te nemen? Dit is bij ons uiteraard mogelijk. Er zijn veel losloopgebieden rondom ons vakantiepark speciaal voor gasten met honden, waaronder het heideveld, direct voor uw vakantiebungalow. U betaalt per hond een vast overnachtingstarief. Per bungalow zijn 2 huisdieren welkom. 

 

Schoonmaken
Het schoonmaken van deze bungalow verzorgt Het Lorkenbos altijd zelf. U betaalt hiervoor het reguliere schoonmaaktarief. Bij aankomst treft u een schoon en fris vakantieverblijf.

 

Onder type Berken vallen: de Berken (nmr 1 op de plattegrond) , Heidezicht (nmr2)  en de Heidewachter (nmr3).

** De inrichting kan per huisje verschillen

Veiligheid

 

BBQ en open vuur
Mede in verband met de kwetsbare natuur waarin Het Lorkenbos is gevestigd en de steeds warmere en drogere jaargetijden, is het niet toegestaan om op kolen te bbq-en of om een vuur te maken.

Roken
Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij. U dient ook niet in de deuropening of raamopening te roken. Er komt dan toch altijd rook in het huis, wat vervelend voor andere gasten kan zijn.

 

Berken uitzicht Lariks natuur

De woonruimte en keuken zijn in een ruimte gesitueerd. De huiskamer van de Berken is eenvoudig ingericht. Bungalow de Berken heeft een slaapkamer met 2 boxspring bedden. Deze kunnen dus ook uit elkaar worden geplaatst. Ligging Berken

Kosten per verblijf

De verblijfskosten bestaan altijd uit de huurprijs + bijkomende kosten. Tijdens het boeken treft u daar een duidelijk overzicht van in de kassabon. 

Online Boeken**
Wanneer u online boekt, ontvangt u 5% korting op de huurprijs van de betreffende bungalow. U dient dan de actiecode 'ONLINE' in te vullen tijdens de boeking. De korting wordt direct berekend. Let op: Onze acties en kortingen zijn nooit geldig in combinatie met andere acties of kortingen. U heeft recht op de hoogste korting.

Annuleringsfonds
Tijdens het boeken kunt u een annuleringsverzekering afsluiten via ons Annuleringsfonds. 

 

In- en Uitchecken
Aankomst* op maandag of vrijdag vanaf 15.00 uur.
Vertrek* op maandag of vrijdag tot 10.00 uur.
* met uitzondering van Pinksteren, Hemelvaart en Pasen

 

Fijn om bij te boeken
Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, hebben wij een aantal handige tips. U kunt bijvoorbeeld fietsen bij ons huren of catering bestellen.  >>Lees verder

De woonruimte en keuken zijn in een ruimte gesitueerd.

Heeft u een reservering geplaatst?

Betalingstermijnen
U betaalt de eerste 40% van de totale huurprijs binnen 14 dagen na de boekingsdatum. Het restant verwachten wij pas 14 dagen vóór de aankomstdatum. U krijgt per e-mail voor alle betaaltermijnen automatisch een betaallink. Wij verzoeken u via deze link te betalen. Dan worden de gegevens direct in ons reserveringssysteem verwerkt. 

 

Aanrijdinformatie 
U ontvangt 2 tot 3 weken vóór uw incheckdatum een informatieve mail waarin we u de laatste tips geven over het verblijf dat u heeft gepland. 

 

Tot snel!

Google Reviews Block