Bungalow Type Berken 2p

Onze kleinste huisjes

Bungalow De Berken

De bungalows van het type Berken zijn klein maar fijn. Je kunt ze vergelijken met een Tiny house of een Vakantieboerderijtje. Ze zijn 30m2 groot en hebben een sfeervolle inrichting. Deze rietgedekte bungalows hebben een terras dat bijna naadloos overgaat in een prachtig heideveld. Door het weidse uitzicht over dit mooie gebied en de ruimte rondom deze vakantieboerderij, geniet u optimaal van de Veluwse natuur.

Ligging type Berken | Indeling Type Berken | Inventaris Type Berken

Voorzieningen

2 personen
1 slaapkamers
Rookvrij
Huisdieren welkom
Uitkijkend op de heide
Wifi
30 m2

Selecteer een aankomst- en vertrekdatum

Vandaag
Beschikbaar
Geselecteerde datums

Wilt u een langer verblijf? Dat kunt u in de volgende stap aanpassen.

Romantische bungalow voor 2

Tiny House op de Veluwe

Veluwse natuur

Vakantiebungalow de Berken is een leuke vakantieboerderij met sfeervolle en nostalgische inrichting. Sommige mensen vinden het een Tiny house op de Veluwe... De bungalow heeft een terras dat bijna naadloos overgaat in ons prachtige heideveld dat op het zuiden ligt. Het weidse uitzicht en de ruimte rondom de woning geven u een vrij en ontspannen vakantiegevoel. U geniet hier optimaal van de aanwezige, Veluwse natuur. Vanuit deze bungalow kunt u direct de natuur ingaan. Type Berken heeft een open Keuken, gashaard, (potkachel) en tv met kabelaansluiting. 

 

Type Berken is een Bungalow om tot rust te komen en ideaal voor een weekendje of een midweek even samen weg. Ook wanneer u een paar dagen ongestoord wilt studeren of werken met de laptop in de huiskamer is dit huis geschikt. U krijgt toegang tot WiFi en kunt veel werk verzetten in de bungalow of lekker op het terras met fijn uitzicht. Ook horen wij van onze gasten dat deze vakantiebungalow enorm geschikt wordt gevonden om rustig te kunnen mediteren, schrijven, schilderen, of 'gewoon' onthaasten. Vanaf uw bungalow start uw fietstocht of wandeling direct door de mooiste plekjes van de Veluwe.

 

Slapen

In de slaapkamer staan twee eenpersoons-boxspringbedden met een topper. Wilt u de bedden liever uit elkaar, dan halen we de topper er voor u af. Er is in de slaapkamer tevens een elektrische verwarming, een wastafel met spiegel en een kleding-opberger. 

 

WiFi op uw vakantie

GRATIS Snel Internet (50mb per seconde). U kunt op Het Lorkenbos, in uw gehuurde bungalow, gebruik maken van een eigen WiFi netwerk. 

 

Rolstoelgebruikers: Let op: Dit huis is NIET rolstoelvriendelijk. 

 

Parkeren

Er is één privé parkeerplaats op enkele meters lopen van de vakantiebungalow. Voor uw bagage kunt u een van onze bolderkarren gebruiken of eventjes via de heide naar het huisje rijden. Op het heideveld mag niet geparkeerd worden. Dus alleen even voor het uit- en weer inladen is dat geen probleem.

 

Huisdieren 

Wenst u uw huisdier mee te nemen? Dit is bij ons uiteraard mogelijk. Er zijn veel losloopgebieden rondom ons vakantiepark speciaal voor gasten met honden, waaronder het heideveld, direct voor uw vakantiebungalow. U betaalt per hond een vast overnachtingstarief. Per bungalow zijn 2 huisdieren welkom. 

Wij raden sterk af om met grote honden dit huis te huren. Vooral met wat slechter weer, kan het krap aanvoelen voor uw huisdier. 

Lees tips en richtlijnen over het meenemen van uw huisdier. 

Schoonmaken

Het schoonmaken van deze bungalow verzorgt Het Lorkenbos altijd zelf. U betaalt hiervoor het reguliere schoonmaaktarief. Bij aankomst treft u een schoon en fris vakantieverblijf.

 

Onder type Berken vallen: de Berken (nmr 1 op de plattegrond) , Heidezicht (nmr2)  en de Heidewachter (nmr3).

** De inrichting kan per huisje verschillen

 

 

Aandachtspunten voor al onze gasten

Veiligheid tijdens uw vakantie

BBQ en open vuur
Mede in verband met de kwetsbare natuur waarin Het Lorkenbos is gevestigd en de steeds warmere en drogere jaargetijden, is het niet toegestaan om op kolen te bbq-en of om een vuur te maken.

 

Roken
Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij. U dient ook niet in de deuropening of raamopening te roken. Er komt dan toch altijd rook in het huis, wat vervelend voor andere gasten kan zijn.

 

Berken uitzicht Lariks natuur

De woonruimte en keuken zijn in een ruimte gesitueerd. De huiskamer van de Berken is eenvoudig ingericht. Bungalow de Berken heeft een slaapkamer met 2 boxspring bedden. Deze kunnen dus ook uit elkaar worden geplaatst. Ligging Berken Skelter

Kosten per verblijf

De verblijfskosten bestaan altijd uit de huurprijs bijkomende kosten. Tijdens het boeken treft u daar een duidelijk overzicht van in de kassabon. Hieronder kunt u de opbouw daarvan alvast bekijken. Voor vragen hierover, kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen.

 

Verplichte bijkomende kosten
Reserveringskosten (per boeking): € 17,50
Toeristenbelasting: € 1,28 p.p.p.n. (behoort bij de verblijfskosten)
Bedlinnen: € 10,50 p.p.
Schoonmaakkosten De Berken € 55,-

 

Optioneel bijkomende kosten
Huisdier per nacht: € 4,-
Handdoekenpakket (badlaken en handdoek): € 5,50
Kinderbox: € 9,-
Kinderstoel: € 9,-
Kinderbed (excl. beddengoed): € 9,-

Betalen
Na reserveren betaalt u de eerste 40% van de huurprijs binnen 14 dagen en het restant minimaal 14 dagen vóór de aankomstdatum.Annuleringsfonds
Tijdens het boeken kunt u een annuleringsverzekering afsluiten via ons Annuleringsfonds. Annuleringsverzekering 6% van de verblijfskosten.

 

In- en Uitchecken
Aankomsttijd op de aankomstdag vanaf 15.00 uur.
Vertrektijd op de vertrekdag tot uiterlijk 10.00 uur.
 

Fijn om bij te boeken
Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken, hebben wij een aantal handige tips. U kunt bijvoorbeeld fietsen bij ons huren of catering bestellen.  >>Lees verder

Vakantie volgend jaar
Wilt u uw vakantie ruim van te voren vastleggen en geen risico lopen dat u misgrijpt op de door u gewenste datum? Dat is geen probleem bij Het Lorkenbos. U kunt bij ons 18 maanden vooruit boeken. 

 

Andere aankomstdagen
Wilt u op een andere dag dan maandag of vrijdag aankomen en / of uitchecken? Van begin November t/m april is dit mogelijk (met uitzondering van de Kerstvakantie). Tijdens het boeken kunt u in de kalender van type Berken zien op welke dagen u kunt inchecken en uitchecken. Ga direct naar boeken voor type Berken.

 

Actiecodes en kortingen

Online Boeken**
Wanneer u online boekt ontvangt u 5% korting op de huurprijs van de betreffende bungalow. U dient dan de actiecode 'ONLINE' in te vullen tijdens de boeking. De korting wordt direct berekend. 
Lastminute**
Boekt u vanaf 4 dagen voor aankomst een van onze huizen? Op de website ziet u direct de aanbiedingsprijs. U hoeft niets meer te doen om gebruik te maken van de vaste LastMinute-korting. 

**Let op: Voorwaarden actiesen kortingen:

1) Een actiecode is alleen geldig bij een verblijf van minimaal 3 nachten 
2) Een actiecode is nooit geldig in combinatie met andere acties of kortingen. 
3) Een actiecode is ook niet geldig in combinatie met een Last-minute-tarief. 

 

De woonruimte en keuken zijn in een ruimte gesitueerd.

Heeft u een reservering geplaatst?

 

Aanrijdinformatie 
U ontvangt 2  weken vóór uw incheckdatum een informatieve mail waarin we u de laatste tips geven over het verblijf dat u heeft gepland. 

 

Tot snel!