Jaarplaatsenterrein

Het hele jaar door op vakantie

Naast onze verhuurbungalows, kampeervelden en seizoenplaatsen voor toercaravanhouders, beschikken wij ook over jaarplaatsen die worden verhuurd aan eigenaren van een chalet of stacaravan.

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen stacaravan of chalet op een mooi stukje Veluwe midden in de bossen? Bij ons is recreëren in uw eigen stacaravan of chalet het hele jaar mogelijk!

Visie van Het Lorkenbos
Ons kindvriendelijk caravanterrein of, zoals we het nu noemen 'chaletpark', bestaat al vanaf begin jaren 70. Hele generaties hebben hun vakantie bij ons doorgebracht. Ook in een eigen stacaravan die soms van generatie op generatie wordt overgedragen. Je kunt wel zeggen dat we ondertussen een vertrouwd adres zijn waar u onbezorgd kunt blijven recreëren. Wij vinden ook dat recreëren voor iedereen mogelijk moet zijn en moet blijven. Ook in de toekomst. 

Ondertussen is de 4e generatie Lenderink al op Het Lorkenbos werkzaam. We hopen nog decennia lang nieuwe gasten te mogen verwelkomen op ons chaletpark. Wellicht dat de 5e generatie Lenderink het ooit verder voort kan gaan zetten. 

Heeft u ergens vragen over? Bijvoorbeeld over onze lange termijnvisie, neem dan alstublieft contact op. We maken graag met u kennis. Zo investeren wij graag in onze toekomst en in die van u. 

Wilt u op de hoogte worden gebracht van chalets of stacaravans die te koop komen? Schrijf u in voor de mailinglijst. 

 

Laantje MH op Midden mh7 Zandverstuiving vlakbij Het Lorkenbos

Jaarplaatsen

Iedere plek is uniek

Afmetingen

De grootte van de jaarplaatsen varieert van 130 m2 tot 350 m2. Iedere caravan heeft z'n eigen tuin, parkeerplaats en voorzieningen. U kunt uw tuin, in overleg met ons, naar uw eigen wens inrichten.
Prijzen
 

Proefslapen
Wilt u eerst eens een seizoen bij ons komen kamperen voordat u tot aanschaf van een stacaravan over gaat? En om te kijken of de omgeving en het Lorkenbos iets voor u is? Vanaf 1 april  tot 31 oktober kunt u bij ons met uw tourcaravan terecht op onze camping gedeelte, eventueel met aansluitend een winterplek. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of boek eens een bungalow, familiehuis of familiecaravan. Dan ervaart u de sfeer van ons park ook al goed. 

Omgeving

Otterlo, niet voor niets 'Poort van de Veluwe' genoemd, beschikt ook over een ingang naar Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het park is het gehele jaar toegankelijk en alle jaargetijden even prachtig! In de winter kan er hier geschaatst worden bij Jachtslot Sint Hubertus! De omliggende dorpen zijn Ede, Harskamp, Wekerom, Lunteren en Hoenderloo.
 

Faciliteiten

Als vaste gast op ons park heeft u vrij toegang tot alle faciliteiten die worden aangeboden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de speeltuinen, het zwembad en skelteruitleen.
Faciliteiten

Chalets en stacaravans te koop

Geregeld hebben we goede gebruikte chalets en/of stacaravans te koop staan. Onze verkoop stacaravans en chalets zijn, wanneer ze 5 jaar of ouder zijn, getaxeerd, zodat u weet dat de vraagprijs de juiste is!

Chalet of stacaravan kopen

Huisdieren op Het Lorkenbos

Uw hond of kat is natuurlijk van harte welkom op ons park (maximaal 2 honden of katten per jaarplaats). Ons park grenst aan een uitgestrekt bos en heidegebied wat tevens losloopgebied is voor uw huisdier. U kunt het losloopgebied bereiken door de verschillende uitgangen op ons park. Heeft u een kat of een poes, dan dient u er voor te zorgen dat deze gesteriliseerd is of dat de kat binnen het chalet wordt gehouden. Dit is om overlast van wilde katten te voorkomen.

 

MID certificering

Het Lorkenbos maakt gebruik van MID-gecertificeerde meters. 

Meer info