Recreatieteam en programma

Door het enthousiaste Recreatieteam van Het Lorkenbos worden veel leuke activiteiten georganiseerd om het jong en oud zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Blokhut

Een team enthousiaste Recreatiemedewerkers heet u van harte welkom bij de blokhut (Het recreatie gebouw op Het Lorkenbos Midden). Heeft u nog leuke ideëen of suggesties voor activiteiten en uitjes? Of heeft u misschien leuke foto's gemaakt die u wilt delen? Mail dan naar receptie [at] lorkenbos [dot] nl (receptie[at]lorkenbos[dot]nl). Alle input is welkom.

Let op: Wij brengen géén papieren recreatieprogramma’s rond op de jaarplaatsen. Dit is een bewuste keuze in verband met het milieu. Gedrukte recreatieprogramma’s zijn bij de hoofdreceptie bij de bungalows te verkrijgen, in de folderrekjes op verschillende plekken op ons terrein, bij Zuiderzand, de blokhut en digitaal op onze website te vinden. Ook zullen enkele activiteiten op de informatieborden worden geklikt. 

Perioden dat het recreatieteam actief is:

  • Paasweekend
  • Meivakantie
  • Zomervakantie 
Knutselen recreatie blokhut kind kids Kind op waterglijbaan

Ieder jaar een nieuw Recreatieteam én Programma....

Speel-o-theek
Naast het recreatieteam die er gedurende het jaar op vaste momenten is, hebben we een uitleenkast voor spellen: een Speel-o-theek. Hier kunt u (gezelschaps)spellen lenen voor de tijd van 2 uur. Dit zijn vooral buitenspelletjes zoals badminton, knotshockey, jeu de boules, reuzendomino, bowlen, blikgooien en Kubb. Neem een box mee naar de jaar- of seizoensplek en ga samen een leuk spel doen. Ook zitten er nu ballen in voor een teamsport. Dit kunt u het gehele jaar doen. 

Bekijk hier het Recreatieprogramma

Laatste nieuws

Via de Facebookgroep van het recreatieteam wordt u op de hoogte gehouden van leuke nieuwtjes en oproepjes. Word lid van deze groep en mis niets van de activiteiten en mededelingen.

Foto beleid

Tijdens onze activiteiten worden er foto's gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt voor onze website en Facebookpagina. Indien u, om welke reden dan ook, niet wenst dat uw kinderen op deze foto's worden getoond, dient u dit vooraf bij het recreatieteam aan te geven. Zij houden graag rekening met uw wensen.

Knutselen recreatie blokhut kind kids