Extra bij te boeken

Wij hebben in onze omgeving erg fijne samenwerking met een aantal bedrijven die uw verblijf wat kunnen veraangenamen. 

Huur hier direct een fiets

Huur hier direct een scootmobiel 

Bestel catering voor tijdens uw verblijf

Tips: Ga met de boswachter op stap! 

fiets bbq eten catering

Excursie met de boswachter

Wandelen met de boswachter

Ga gezellig mee met een Boswachter Mariette. Ze vertelt over de dieren, planten en hoe ze leven in het prachige bos. Eventueel een leuke kabouterwandeling voor kleintjes organiseren kan ook. Neem contact op met Mariet voor prijsinformatie en het plannen van een leuk uitje. 

Omgeving natuur wandelen

(Rolstoel) huifkartochten

De Beeksehoeve biedt huifkartochten aan in de mooiste huifkarren van de Veluwe en omstreken. Zeer geschikt voor jong en oud, tevens geschikt voor rolstoelen. De huifkartochten zijn te combineren met een arrangement en andere activiteiten, maar uiteraard zijn de tochten ook los te boeken. De Beekse Hoeve rijdt huifkartochten van 1,5 uur en van 2 uur. Onderweg stoppen ze altijd even om de benen te strekken. Ook kunnen ze een aantal oud Hollandse spelen meenemen, zoals stelten lopen, skies lopen en zak springen.

Speciaal voor mensen die minder goed op de been zijn of in een rolstoel zitten heeft de Beekse Hoeve rolstoel huifkarren laten bouwen.

Alle informatie vindt u op de website van de Beeksehoeve

Huifkarfiets

Deze grote skelters zijn zeker een onderdeel om een bedrijfsfeest of familieuitje compleet te maken. Met een GPS apparaat worden de gasten op pad gestuurd om de mooie plekken van de Veluwe te ontdekken. Er kunnen 6 personen op een huiffiets waarvan er 4 Personen gaan trappen en 2 personen kunnen mee zonder zich in te spannen.

Op de fietsen zit een klein huifje zodat u met slecht weer gewoon de bossen in kunt gaan. De combinatie van het gezellige dorpje Otterlo, de mooie bossen en de heide velden maakt de activiteit compleet.

Voor meer informatie, klik hier.

Omgeving fietsen

Paddenstoelbos met route en leuke opdrachten

Met een puntmuts en een knapzak met wat lekkers door het Paddenstoelenbos dat is de Paddenstoelenroute voor kinderen (van twee tot acht jaar). Want was is er nou leuker dan met een puntmuts op het hoofd en een knapzak op de rug door het bos te struinen? Onderweg komt u grote houten paddenstoelen, maar ook echte paddenstoelen tegen. De kinderen kunnen opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Ook is het mogelijk in het bos gezellig te picknicken. 

De route (incl knapzak, pakje drinken, zakje chips, puntmuts en diploma) is te koop bij onze receptie.