Leuke dingen doen op de Veluwe - tips

Wij ontvangen veel leuke berichten van activiteiten in onze buurt. De activiteiten waarvan we denken dat onze gasten er misschien ook eens leuk naartoe kunnen gaan, delen we graag met u.

Bekijk hier alle evenementen in de Gemeente Ede
Bekijk hier alle evenementen in Arnhem
Bekijk hier alle evenementen in de Gemeente Barneveld
Bekijk hier alle evenementen in Apeldoorn

Winter sneeuw bungalow korhoen Winter sneeuw bungalow berken Veluwe

Jachthuis Sint Hubertus – Rondleiding Otterlo

  • Van: 31-10-2023
  • Tot: 30-03-2024 

Het Jachthuis Sint Hubertus is een monument in het noorden van Het Nationale Park De Hoge Veluwe, ontworpen door architect H.P. Berlage. Bezoekers kunnen rondleidingen volgen om de geschiedenis, architectuur en kunst in het Jachthuis te leren kennen.

Houtkampweg

Jachthuis Sint Hubertus

Paaseieren zoeken (Ede centrum)

Op zaterdag 30 maart kunnen de kinderen een strippenkaart ophalen bij een van de deelnemede winkels en horeca ondernemingen. Als je de strippenkaart vol hebt maak je kans op een leuk cadeautje. Kom jij ook paaseieren zoeken?

Wanneer?

Zaterdag 30 Maart 2024 van 12:00 tot 16:00

Waar?

6711 AW Ede (Centrum van Ede)

Klimbos Garderen

Bij Klimbos Garderen vind je diversen parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels,een parcours met funonderdelen en een parcours op maar liefst 25 meter hoogte!

Putterweg 81

3886 PG Garderen

Klimbos

 

OTTERLO EVENTS: CRAZY 88 BEETLE TOUR

Houd je van gekkigheid en avontuur? Ga dan met de Crazy 88 Beetle Tour. Onderweg geniet je van de prachtige natuur en doe je grappige opdrachten. Navigeer de bestuurder en maak de opdrachten zo snel en zo origineel mogelijk. Alleen dan kan je als team winnen!

Mosselsepad 28
6731 SM Otterlo

Crazy 88 Beetle Tour

Zeldzaam mooi markt

Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht

Waar: Sonsbeekpark in Arnhem
Wanneer: 24 maart 2024 van 11:00 tot 18:00 uur
Toegang: gratis

Openluchtmuseum

Hier wandel je samen door de geschiedenis van ons land in een uitgestrekt museumpark van 44 hectare. In je eigen tempo ontdek je hoe mensen vroeger leefden. Je geniet van versgebakken poffertjes uit een klassieke kraam en maakt een ritje in een historische tram. De één herkent z’n jeugd in de huisjes uit de jaren 70. Terwijl de ander zich verbaast over het leven in oorlogstijd.

Waar: 6816 SG

Voor meer info klik hier.