Winter op de Veluwe - tips

Vanaf eind november begint het ook op de Veluwe al richting winter te gaan. 

Wij ontvangen veel leuke berichten van activiteiten in onze buurt. De activiteiten waarvan we denken dat onze gasten er misschien ook eens leuk naartoe kunnen gaan, delen we graag met u.

Bekijk hier alle evenementen in de Gemeente Ede
Bekijk hier alle evenementen in Arnhem
Bekijk hier alle evenementen in de Gemeente Barneveld
Bekijk hier alle evenementen in Apeldoorn

Winter sneeuw bungalow korhoen Winter sneeuw bungalow berken Veluwe

Winterfair in OTTERLO 

op 24 november. 
Tijd: 16 - 21u. 

Adres: Kerklaan 6, Otterlo

Omschrijving: rommelmarkt, kerstspullen, leuke kraampjes, eten & drinken. Iedereen is van harte welkom. 

Intocht Sinterklaas in Otterlo

Ook dit leuke evenement is op vrijdag 24 nov in het centrum van Otterlo. Om 18.00 uur is hij bij de basisschool, naast de kerk. 

Het Openluchtmuseum in Arnhem 

is absoluut een bezoek waard in de de winter. Tip: rijdt via Schaarsbergen naar het Openluchtmuseum. Dit is wat gerichter en leuker te rijden.

Laagseizoen in het museum

Vanaf 30 oktober tot en met 1 december 2023 zijn de historische gebouwen in het museum gesloten. Het museum is open als wandelpark, maar dit betekent niet dat er niets te doen is. Er is van alles te leren en beleven, zowel in het binnen- als buitenmuseum.

Vanaf 2 december

Zweefmolen, rupsbaan, vlooiencircus en paardenderby. Zwieren op de overdekte rolschaatsbaan. Van winterkwaaltjes afkomen. Zien hoe je klompen maakt. Beleef van 2 december 2023 t/m 14 januari 2024 in het Nederlands Openluchtmuseum de winter van toen. Compleet met nostalgische kermis, sfeervolle rolschaatsbaan, lampjes, wintermarkt en meer. Pret voor jong en oud!

Website van het Openluchtmuseum