Een eigen vakantiewoning én een investering

Nieuw project op Het Lorkenbos: Een verhaal van groei en innovatie

In 2024 begon een spannend nieuw hoofdstuk voor Het Lorkenbos met de start van een ambitieus nieuwbouwproject. Dit project omvat de realisatie van vijf gloednieuwe recreatiewoningen, gebouwd door een lokaal, gerenommeerd bedrijf dat bekendstaat om zijn vakmanschap en kwaliteit. Deze nieuwe aanwinsten zijn ontworpen als vierpersoons verhuurbungalows, ideaal voor gezinnen en kleine groepen die willen genieten van een ontspannend verblijf midden in de natuur.

Unieke woningen

Van de vijf geplande woningen zullen vier identiek zijn wat betreft capaciteit en indeling. Dit zorgt voor een duidelijkheid bij het boeken voor onze gasten. Echter, de vijfde woning zal speciaal en anders zijn; een unieke creatie die mogelijk een tiny house wordt. Deze unieke woning biedt een bijzondere charme en een alternatief verblijf voor degenen die iets unieks zoeken. Samen met een geïnteresseerde is dit huis nog helemaal van A tot Z te ontwerpen. We beginnen met een leeg canvas met als einddoel een plaatje van een bungalow.

 

Nieuwbouw Heide in de winter

Toekomstplannen

Het Lorkenbos stopt echter niet bij deze eerste fase. In het najaar van 2024 starten we met een nieuwe fase waarin nog eens vier tot acht recreatiewoningen zullen worden gebouwd. Deze uitbreiding zal het park verder versterken en meer mensen de kans geven om te genieten van de Veluwe met Het Lorkenbos als uitvalsbasis.

Investeringskansen

De nieuwe recreatiewoningen worden te koop aangeboden aan geïnteresseerden. Deze woningen bieden niet alleen een prachtige investeringskans, maar ook de mogelijkheid om zelf te genieten van een verblijf op ons park. Kopers kunnen zo investeren in een winstgevend project en tegelijkertijd profiteren van persoonlijke vakanties in een prachtige omgeving.

Zorgvuldige bouw

Elke recreatiewoning wordt met grote zorg en toewijding gebouwd door een erkende recreatiewoning-bouwer uit de omgeving. Wij hebben al eerder met deze bouwer samengewerkt en hebben zeer goede ervaringen. Hun vakmanschap en aandacht voor detail zorgen ervoor dat de woningen niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en comfortabel.

 

Het Lorkenbos: uw thuis in de natuur

Het Lorkenbos biedt een unieke kans om te investeren in een dynamisch project en tegelijkertijd te genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Of u nu op zoek bent naar een solide investering of een persoonlijke retraite, onze nieuwe recreatiewoningen bieden het beste van beide werelden. Kom en ervaar zelf de magie van Het Lorkenbos, waar moderne luxe en natuurlijke pracht samenkomen.

 

UPDATE verkoopstatus: 

Hier treft u de laatste informatie over ons nieuwbouwproject. (Nog 1 bungalow beschikbaar)

Bekijk brochure 1.2 hier.  (https://www.lorkenbos.nl/brochurenieuwbouw)

Update beschikbaarheid 16 juli 2024:

 1. Het oranje object is geplaatst en reeds verkocht.
 2. Wit is verkocht
 3. Blauw is (Jachtslot) is verkocht.
 4. Zwart is verkocht.
 5. Groen: (tiny house) te koop

 

Meer informatie
Bent u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd om verder te gaan in ons traject? Dan kunt u een mail sturen naar receptie [at] lorkenbos [dot] nl (receptie[at]lorkenbos[dot]nl) met het verzoek tot meer informatie. Of u kunt zich inschrijven voor de interesselijst. U ontvangt dan binnen enkele dagen het volgende:

 • Informatie over welke objecten te koop zijn inclusief plattegrond
 • Recronvoorwaarden
 • Rendementsberekening
 • Huurbemiddelingsovereenkomst
   

Alleen eigen gebruik?
Bij ons is het mogelijk een eigen vakantiehuis te kopen geheel voor eigen gebruik. U kunt zich inschrijven voor de mailinglijst. Meer info: https://lorkenbos.nl/jaarplaatsenterrein

Hartelijke groeten,

Familie Lenderink en medewerkers

 

 

Jachtslot Jachtslot