Open dagen Lorkenbos 2024

UITNODIGING 

Open dag(en) Vakantieoord Het Lorkenbos op 8 en 9 maart 2024

Kom eens binnen kijken in dat ene grote familiehuis, welke u altijd al had willen zien. 

 

Aanmelden kan via deze link. Dit is nodig in verband met onze voorbereidingen. 

 

OTTERLO - Op 8 en 9 maart heten wij iedereen hartelijk welkom die ook nieuwsgierig is naar een heerlijk verblijf op ons familiepark Het Lorkenbos. Maak gebruik van deze unieke kans om eens lekker sfeer te komen proeven. 

 

Beekje hoofdfoto Type Beekje

Voor wie?

Veel mensen vinden het prettig om een vakantiebungalow of vakantieomgeving eerst in het echt te zien voordat een vakantie definitief gepland wordt. Vooral mensen die wat meer zorg nodig hebben kan het rust geven om vooraf aan de vakantie een kijkje te komen nemen. Ook als instelling bent u deze dagen van harte welkom. Denk aan scholen, reisbureaus, verenigingen etc. Deze mail mag u ook doorsturen naar familie, vrienden, collega's of buren. Kom gezellig langs, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Open Dag-aanbieding voor onze bezoekers

Reserveert u tijdens uw bezoek op één van onze open dagen een vakantiehuis(je), dan krijgt u van ons een speciale opendag-korting van maar liefs 7,5%.

Programma

Bijna al onze vakantiebungalows en familiehuizenzullen deze dagen van 10.00u tot 15.00u opengesteld worden voor u. Bij ontvangst in onze receptie krijgt u thee of koffie. Ook krijgt u een plattegrond zodat u het park kunt verkennen. Vergeet niet een tussenstop te maken bij de Blokhut in de speeltuin, waar kinderen zich kunnen laten omtoveren tot ware kunstenaars met schmink en knutselsessies.

Werkzoekenden

Ook voor mensen die overwegen te solliciteren bij Het Lorkenbos zijn van harte welkom. Zo kun je zien waar je komt te werken en is het mogelijk om kennis te maken met mogelijke collega's. Ook is er dan ruimte om vragen te stellen. 

 

Ontdek onze verschillende accommodaties:

Familiehuis de Spar (16p)

Familiehuis De Eekhoorn (16p) is alleen te zien op de vrijdag van 10 tot 12 uur. 

Familiehuis de Erica (12p)

Familiehuis De Lariks (12p)

Bungalow De Schuilevink (8p)

Bungalow De Fin (8p)

Bungalow De Beuk (6p)

Type Beekje (6-8p): Calluna

Type Korhoen (4-6p): 

Type Berken (2p): Berken

Familiehuis De Lariks

Nieuw project op Het Lorkenbos Midden - investeringskans
Bent u benieuwd naar ons gloednieuwe project? We zijn recent gestart met de voorbereidingen voor 4 nieuwe verhuurvakantiewoningen die wij als investering te koop gaan aanbieden. Deze nieuwe vakantiewoningen zullen zo worden geplaatst, dat ze zicht op de heide zullen hebben. Wij zullen de verhuur geheel op ons nemen, waardoor we u een leuk rendement kunnen bieden. Hoe de nieuwbouw ongeveer zal gaan worden, is iets wat we wellicht op 8 en 9 maart aan u kunnen laten zien. Op die dagen is het dan mogelijk om u in te schrijven voor de interesse-lijst voor dit mooie, nieuwe project. Klik hier voor een Youtube-video. U ziet op de video de locatie waar de nieuwe vakantiebungalows worden geplaats. Op Facebook staat dit filmpje ook. Klik hier voor de link

Denkt u nu; Ja, ik wil graag langskomen om een kijkje te nemen in een vakantiewoning en ons park te bezichtigen of informatie te vergaren voor ons nieuwbouwproject? Wij verzoeken u dan om zich in te schrijven op één van deze dagen.

 

Aanmelden kan via deze link. Dit is nodig in verband met onze voorbereidingen. 

 

Hopelijk tot 8 of 9 maart!

Hartelijke groeten,

 

 

Familie Lenderink

Bungalows: Mosselsepad 64 | 6731 SM | Otterlo
Camping: Mosselsepad 24 | 6731 SM | Otterlo

 

Bungalow korhoen met bedstee

 

 

Interesse in het Nieuwbouwproject? 

Bent u verhinderd op 8 en 9 maart, maar bent wel geïnteresseerd in de aanschaf van een verhuurobject, schrijf u dan in voor de interesse-lijst. U ontvangt dan een update zodra dat mogelijk is.